dilluns, 20 de febrer del 2012

Sting rescata un nen d'un pou a Springfield (EUA)


El famós cantant anglès Sting va rescatar ahir un nen de 10 anys que havia caigut a un pou a la localitat d'Springfield, als EUA. El rescat es va dur a terme gràcies a una excavació paral·lela realitzada per la major part dels habitants del poble. Va ser l'exmembre dels Police qui, finalment, va aconseguir treure el petit a la superfície.
El menut, Bart Simpson, havia fet creure els seus veïns que havia un nen atrapat al pou, amb l'ajuda d'una ràdio que hi havia deixat al fons. Va ser intentant recuperar l’aparell per tal que no el relacionessin amb l'engany -que havia causat un gran impacte al poble-, quan el menut va caure al dipòsit i hi va quedar entrampat.
Els veïns van fer un primer intent per treure’l del pou però aquest era massa estret com per operar-hi amb llibertat i van demanar l'ajuda de les autoritats, que els va ser denegada per “manca de recursos”. Finalment, els pares del menut, amb l’ajuda d’Sting –que era a la ciutat gravant un disc benèfic­–van prendre la iniciativa i van reunir la col·laboració del poble per cavar un accés paral·lel al pou. El rescat va ser un èxit i va ser el cantant el primer en tenir contacte amb el menut per tornar-lo a casa seva desprès de tres dies d’aïllament, on ara descansa i es refà de l’incident.
.
Sandra Vicente

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada